Коластра - Colostrum

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка Коластра-Colostrum за деца

Борд Меню

събота, 26 март 2016 г.

Widgets

Хранителни добавки Коластра

Хранителните добавки с коластра са създадени за да може да се използват всички предимства които коластрата дава на детето, след като спре собственото производство от майчината кърма.Hranitelni dobavki Коластра е най добрия начин да запазите имунитета на детето висок и след спирането на гърдите ви да произвеждат коластра

Коластрата под формата на хранителни добавки всъщност работи като естествена и 100% безопасна ваксина. Colostrum хранителни добавки съдържат големи количества антитела наречени секреторен имуноглобулин А (IgA), което е ново вещество за новороденото. Преди вашето бебе да се роди, то получава друго антитяло, наречено IgG, през плацентата. IgG е работил през кръвоносната система на бебето, но IgA предпазва бебето в местата, където най-вероятно ще се появи атака от микроби, а именно лигавиците в гърлото, белите дробове и червата.Точно затова хранителни добавки с коластра са толкова важни.

Коластра за деца, която е с добри отзиви и мнения по форуми

Към първата група на деца които се нуждаят от прием на хранителни добавки с коластра, спадат деца на възраст от 1-2 години, веднага след спиране на майчината кърма.Тогава има висока вероятност от понижаване на  имунитета от децата, които скоро са спрели да приемат майчина кърма.Този спад в имунната система се дължи на спирането на майчиното мляко , а с това се  намалява и  притока на имуноглобулини а от там и всичко ценно което съдържа коластра.В този период е много удачно да използвате хранителни добавки Colostrum .

Хранителни добавки с коластрата осигуряват не само перфектната храна, съобразена с нуждите на вашето дете, но също така и на големи количества живи клетки, които ще защитават детето ви от много вредни агенти. Когато деца са на възраст между 2-3 години, започнат посещения  в детска градина и ясла започва да боледуват много често.Именно тогава е добре да доставите хранителни добавки с коластра в която концентрацията на имунни фактори е много по-висока в сравнение с коластрата в мляко.Коластрата съдържа високи концентрации на агенти, които могат да унищожат бактерии и вируси, причиняващи заболяване.

Третата група от деца които се нуждаят от прием на хранителни добавки с коластра за изграждане и поддържане на имунитета са децата в училищна възраст.При тях натоварването от програмата в училище е сериозен стрес заедно с атаката от вируси и инфекции от заобикалящата ги среда,това е период в който наистина е силно препоръчително да подсилите имунитета на децата с хранителни добавки Colostrum.

Независимо дали сте професионален спортист или любител, ако търсите изграждане на чиста мускулна маса, подобряване на производителността или по-добро възстановяване от тренировките, хранителни добавки с коластра са идеални за вас. Поради стреса от физическите натоварвания, добавките с коластра, ще трябва да са в доста по сериозни дози с дневен прием от 20 г последователно в продължение на 8 седмици. Затова тук ще е подходяща хранителни добавки с коластра на прах.Коластрата е особено подходяща и за спортисти, които се занимават с дейност, която изисква висока анаеробна мощност и издръжливост и силова издръжливост .

Като хранителни добавки коластрата, може да помогне на имунна система при нормални нива да се пребори с инфекциите и болестите. Коластрата под формата на хранителни добавки е ефективен начин и практично решение да помогнете на тялото ви да запази естествената имунна система срещу грип. Това се дължи на големия брой имунно поддържащи съединения и вещества, които се срещат естествено в коластрата включително лактоферин.Някои от тези вещества в хранителната добавка, като IGF-1, лактоферин и лактопероксидаза, подкрепят нормалната имунна защита и осигуряване на неспецифична защита. Лактоферин, в хранителните добавки е с естествена защита протеин, който се намира в секрети като слюнка, и е особено важен поради своите антибактериални, антивирусни и противовъзпалителни свойства.Коластрата приета като хранителна добавка, играе важна роля в чревата и стомаха. В много случаи грипа започва в чревния тракт и тук е мястото, където хранителни добавки коластра осигурява подкрепа чрез предоставяне на защита. Вече е документирано, че коластрата като хранителна добавка се използва, за да подпомогне борбата с хронична диария при HIV инфекция и диария, причинени от ротавирусна инфекция при деца. Когато се приема постоянно под формата на капсули таблетки или прах хранителни добавки, с коластрата осигуряват имунна подкрепа за подпомагане на тялото срещу инфекции в резултат боледувате по-малко от грип.

Няма коментари:

Публикуване на коментар